Probeer Leaflad met € 100 advertentietegoed

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Nog heel even en het feestdagenseizoen barst weer los. Wij geven je € 100 aan advertentietegoed om je producten of diensten bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Zonder addertjes of verdere verplichtingen.

Wil jij ook meer nieuwe klanten bereiken? Klik op onderstaande knop om je aan te melden en maak binnen vijf minuten je eerste campagne aan!

Hulp bij adverteren?

Wil je graag adverteren, maar heb je geen tijd of weet je niet precies hoe je het beste kunt beginnen? Wij kunnen je helpen bij het opzetten van je campagne. Jij bepaalt je doelgroep en budget en wij doen de rest. Uiteraard in volledig overleg en zonder extra kosten.

Meer weten? Bel 085 004 36 27 en wij leggen je graag uit hoe wij je kunnen helpen.

Verdien extra advertentietegoed

Ken je bedrijven waarvoor adverteren op Leaflad ook interessant is? Stuur deze pagina dan gerust naar ze door. Voor iedereen die zich dankzij jou aanmeldt, voegen wij €25,- toe aan je advertentietegoed. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar contact@leaflad.com. Geef daarin aan wie je hebt uitgenodigd en zodra de eerste campagne van dat bedrijf wordt gepubliceerd, voegen wij €25,- toe aan je tegoed.

Over Leaflad

Advertenties en aanbiedingen; er gaat geen dag voorbij zonder dat consumenten er op radio, tv of internet mee worden geconfronteerd. Maar hoeveel van die advertenties zijn nu echt interessant? En is het nodig dat er continu persoonlijke gegevens worden verzameld om vervolgens alsnog irrelevante advertenties te laten zien?

Wij geloven dat het anders kan. Wij geloven dat er een situatie mogelijk is waarbij consumenten meer grip kunnen krijgen op hun eigen gegevens en waarbij jij als adverteerder de mogelijkheid krijgt om hen gericht te benaderen.
Leaflad is het eerste online persoonlijke reclamemagazine waarbij consumenten op basis van hun gegevens persoonlijke advertenties, aanbiedingen én een gedeelte van de advertentie-inkomsten ontvangen.